About us

Vår misjon er å utvikle mennesker som utvikler virksomheter

Vi er et konsulentteam basert i Drammen, Norge. Vi er forpliktet til å skape og kontinuerlig forbedre effektive læringsmetoder til bedrifter som ønsker å gå fra god til FREMRAGENDE. Vi har siden 2002 vært dedikert til å fremme kunnskap og bevissthet om et internt forbedringssystem som fungerer.
Vår filosofi

Vi har tro på de rette folkene

Folk tenker ofte på en organisasjons viktige eiendeler når det gjelder kontanter, lager, bygninger, utstyr og andre materielle eiendeler. Imidlertid er de viktigste ressursene i en organisasjon de riktige menneskene. Vi snakker ikke om alle de ansatte i organisasjonen, vi snakker om menneskene som er motiverte og klare til å få organisasjonen til å streve for storhet hver dag. Dette er ikke menneskene som jobber for å oppnå individuell suksess, men menneskene som tror på det de jobber for og ønsker at virksomheten skal lykkes. Det er ved å ha disse menneskene ombord på skipet ditt, du kan begynne reisen fra god til fremragende.
Vårt team

Høyt kvalifiserte instruktører

Alle våre instruktører er høyt erfarne fagfolk som er veldig lidenskapelige og viet til vårt misjon; å utvikle mennesker som utvikler virksomheter. De gjør alle sitt aller beste for at du og ditt selskap skal lykkes. Målet vårt er å ankomme et selskap, gi dere de riktige verktøyene for å lykkes og vise dere hvordan dere bruker dem slik at dere ikke er avhengig av oss i fremtiden. Når det er sagt, trenger dere en oppfriskning så er vi bare en telefonsamtale unna!
vårt team

Møt teamet

Sven Danielsen
Daglig leder
Sven leder Aksena og jobber som strategisk rådgiver og kursinstruktør. Hans kjernekompetanse er knyttet til de strukturer en virksomhet må ha for å produsere fremragende resultater. Sven har gjennomført over 150 klasseromskurs siden tidlig 2000-tallet. Han er Lean Six Sigma Black Belt og har en doktorgrad i telekommunikasjon.
Henning Bakken
Senior rådgiver / partner
Henning har jobbet med kvalitetssystemer og kontinuerlig forbedring basert på Lean & Six Sigma siden slutten av 1990-tallet. Han utdannet seg som Black Belt i 2005 og har etter dette ledet forbedringsarbeid i større virksomheter, både i statlige virksomheter og innen privat næringsliv. 
Ingrid Helene Bakken
E-læringskonsulent
Ingrid Helene er et nytt tilskudd i Aksena. Hun er Lean Six Sigma White Belt sertifisert og jobber med å utvikle e-læringskurs. Hun er deltidsansatt ved siden av bachelorgraden i Business Administration hun tar på BI. I tillegg til e-læring jobber hun også med web-design og markedsmateriell. 
"Vi er til for de som ønsker å gjøre en forskjell- de som har vilje og evne til å nå ambisiøse mål"
TEAMET

Utforsk våre nyeste kurs!

Ikke gi slipp på muligheten til å gjøre dine kolleger mer metodeorienterte, selvsikre og mer effektive i sitt arbeid!
Created with